O NÁS

Rentgen Písek s.r.o. nabízí širokou škálu radiologických a zobrazovacích metod, které jsou dostupné v ambulantní péči. Mezi tyto metody patří rentgen, ultrazvuk a kostní denzitometrie. Firma je schopna poskytnout kvalitní a profesionální služby v oblasti radiologie a zobrazovacích metod. Naše radiologická pracoviště se nachází v jižních Čechách – v Písku, Vodňanech a v Milevsku. 

náš tým

MUDr. VLADIMÍR PALIČKA

MUDr. Vladimír Palička je specialistou v oboru radiologie. Před 13 lety stál MUDr. Palička u zrodu teleradiologie, kdy spolu s kolegou Ing. Zdeňkem Křečanem jako jedni z prvních odborníků na tuto problematiku začali přenášet a vzdáleně popisovat skiagrafické snímky. Aktuálně má síť několika lékařů a 15 klinických pracovišť, které popisují snímky na dálku. Svou praxi si MUDr. Palička stále drží, na poliklinice v Písku se v současné době nadále věnuje pacientům, kteří potřebují ultrazvuková či rentgenová vyšetření.

Bc. ANDREA HESOUNOVÁ

Vrchní radiologický asistent

V roce 2008 ukončila bakalářské studium na 2.LF UK v Praze obor radiologický asistent.Poté pracovala ve fakultní Thomayerově nemocnici a od roku 2019 působí na RTG oddělení polikliniky v Písku nebo na přístroji DXA.

Marcela ViTujová

Radiologický asistent

Marcela Vitujová v  roce 1986 ukončila studium  radiologického laboranta V Plzni. Od tohoto roku pracovala v nemocnici Vimperk, poté na poliklinice v Táboře a nyní, od roku 2021, působí na RTG oddělení polikliniky v Písku.

Ivana Krátká

Radiologický asistent

Po úspěšném absolvování gymnázia v Přerově se Ivana rozhodla pro studia v oboru radiologický asistent se specializací pro úsek radiodiagnostika. Dlouhá léta pracovala v Přerově – v nemocnici, na poliklinice a na mamodiagnostickém oddělení. Nyní se stará o pacienty vodňanské polikliniky, kde působí na RTG oddělení. 

Barbora Souhradová

Denzitometrie Písek

V roce 2001 ukončila maturitní studium na SZŠ v Písku. Od toho roku pracovala jako všeobecná sestra v nemocnici v Písku a v IKEM v Praze. Po nabídce práce v tomto oboru absolvovala certifikovaný kurz – vyšetření kostní minerální hustoty na přístroji DXA.

Pavlína Cibochová

Denzitometrie Písek

V roce 2006 odmaturovala na SZŠ v Písku. Pracovala jako všeobecná zdravotní sestra na neurologickém oddělení v Nemocnici Písek a.s., poté 13 let jako sestra v ordinaci zubního lékaře. Po absolvování certifikovaného kurzu na vyšetření kostní hustoty pracuje na denzitometrii v Písku.  

ŽANETA HRONOVÁ, DiS.

Denzitometrie Milevsko

Žaneta Hronová vystudovala SZŠ v Příbrami, obor Všeobecná zdravotní sestra. Poté na stejné škole začala studovat Vyšší odbornou zdravotnickou školu, obor Diplomovaná všeobecná zdravotní sestra. Po úspěšném absolvování kurzu Asistenta pedagoga pracovala několik let ve školství, kde pomáhala mentálně postiženým dětem. 

jednotlivá pracoviště

Poliklinika Písek

Poliklinika Písek

Naše rentgenové a sonografické pracoviště najdete v prvním patře písecké polikliniky. Všechny snímky jsou digitálně zpracovány a mohou být vyhodnoceny i v režimu statim, kdy dostanete výsledek Vy či Váš lékař během minut, či desítek minut.

Poliklinika Vodňany

Pracoviště nabízí širokou škálu radiologických služeb, včetně rentgenových vyšetření a ultrazvukových vyšetření. Společnost poskytuje kvalitní a profesionální péči, která je založena na nejnovějších technologiích a postupech.
Ordinace se nachází v 1. patře, č. dveří 33

Poliklinika Vodňany
Nemocnice Písek

Nemocnice Písek

Oddělení kostní denzitometrie je umístěno v Nemocnici Písek v prostoru Radiodiagnostického oddělení - druhé dveře vlevo od vchodu ze strany chirurgické ambulance. Židle v čekárně i dveře jsou označeny.
Výsledek Vašeho vyšetření dostane druhý den Váš odesílající lékař, který s Vámi následně probere další postup. Spolupracujeme s Osteologickou ambulancí Nemocnice Písek a.s., kde je pro Vás zajištěna eventuální další péče a léčba.

Poliklinika Milevsko

Oddělení kostní denzitometrie je umístěno v prostorách Polikliniky Milevsko - boční vchod vedle lékárny - bývalá dětská ambulance. Židle v čekárně i dveře jsou označeny.
Výsledek Vašeho vyšetření dostane druhý den Váš odesílající lékař, který s Vámi následně probere další postup. Spolupracujeme s Osteologickou ambulancí Nemocnice Písek a.s., kde je pro Vás zajištěna eventuální další péče a léčba.

Poliklinika Milevsko